(06) 83 23 57 18 even bellen?

Voorrijkosten per woonplaats

Aarlanderveen

Woon je in Aarlanderveen en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 25 euro voorrijkosten (excl. btw).

Alphen aan den Rijn

Woon je in Alphen aan den Rijn en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 25 euro voorrijkosten (excl. btw).

Amsterdam

Woon je in Amsterdam en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 30 euro voorrijkosten (excl. btw).

Burgerveen

Woon je in Burgerveen en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 25 euro voorrijkosten (excl. btw).

Den Haag

Woon je in Den Haag en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 22,50 euro voorrijkosten (excl. btw).

Hazerswoude Dorp

Woon je in Hazerswoude Dorp en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 20 euro voorrijkosten (excl. btw).

Hazerswoude Rijndijk

Woon je in Hazerswoude Rijndijk en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 22,50 euro voorrijkosten (excl. btw).

Hoofddorp

Woon je in Hoofddorp en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 25 euro voorrijkosten (excl. btw).

Kaag en Braassem

Woon je in Kaag en Braassem en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 22,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Katwijk

Woon je in Katwijk en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 17,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Koudekerk aan den Rijn

Woon je in Koudekerk aan den Rijn en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 30 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Leiden

Woon je in Leiden en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 10 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Leiderdorp

Woon je in Leiderdorp en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 12,50 euro voorrijkosten (excl. btw).

Leimuiden

Woon je in Leimuiden en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 35 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Lisse

Woon je in Lisse en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 17,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Noordwijk

Woon je in Noordwijk en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 17,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Noordwijkerhout

Woon je in Noordwijkerhout en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 20 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Oegstgeest

Woon je in Oegstgeest en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 15 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Oude Wetering

Woon je in Oude Wetering en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 20 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Oud Ade

Woon je in Oud Ade en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 20 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Rijnsburg

Woon je in Rijnsburg en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 15 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Rijswijk

Woon je in Rijswijk en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 30 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Roelofarendsveen

Woon je in Roelofarendsveen en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 22,50 euro voorrijkosten (excl. btw).

 

Rijnsburg

Woon je in Rijnsburg en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 15 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Sassenheim

Woon je in Sassenheim en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 17,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Ter Aar

Woon je in Kaag en Braassem en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 25 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Valkenburg

Woon je in Valkenburg en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 15 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Voorburg

Woon je in Valkenburg en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 22,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Voorschoten

Woon je in Voorschoten en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 15 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Warmond

Woon je in Warmond en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 35 euro per uur en 15 euro voorrijkosten.

Wassenaar

Woon je in Wassenaar en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 17,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Woubrugge

Woon je in Woubrugge en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 22,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Zoetermeer

Woon je in Zoetermeer en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 25 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Zoeterwoude

Woon je in Zoeterwoude en zoek je een betrouwbare en snelle computerhulp aan huis? Geen probleem. Ik reken 40 euro per uur en 17,50 euro voorrijkosten (excl. btw).  

Zeer goede en vakkundige computerservice aan huis. Opschonen van computer, backup maken, en installeren en gebruiksklaar maken van een Samsung Tablet. Kan Thom van harte aanbevelen. Fijn te weten dat Thom hetzij ter plaatse hetzij op afstand kan helpen bij vragen of computerproblemen.

Jaap uit Oegstgeest

Ben heel blij iemand als Thom te hebben die me altijd helpt bij al mijn (kleine en grote) computerproblemen. Heel vriendelijk,betrouwbaar en betaalbaar. Super!

Sandra uit Leiden

Thom heeft mij zeer uit de brand geholpen! Heb nu wifi, kan skypen en ben ook 8 meter snoer kwijt. Komt nog bij dat hij reuze sympathiek is,kortom ik beveel Thom van harte aan.

Els uit Voorschoten

Maak direct een afspraak

Bel, SMS, WhatsApp naar (06) 83 23 57 18 of stuur een e-mail naar info@uwcomputerhelpdesk.nl en maak direct een afspraak. Liever terug gebeld worden? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en ik bel u z.s.m. terug.

KvK. 74221310