(071) 3016870 even bellen?

Wat anderen zeggen over Thom

Heel tevreden, zeer vakkundig en betrouwbaar. Zeker aan te bevelen!
Mohammed uit Leiden

Super, snel en vakkundig geholpen bij repareren van een heel traaaaag geworden laptop!
Maria uit Hillegom

Snel geholpen en geen teken meer van een virus op mijn laptop! Top!
Dionne uit Zoetermeer

Very professional, Fast, Hands on/Personalize service and Reliable! My laptop is now faster! Would recommend this service to anyone.
Jay uit Leiden

Zeer goede en vakkundige computerservice aan huis. Opschonen van computer, backup maken, en installeren en gebruiksklaar maken van een Samsung Tablet. Kan Thom van harte aanbevelen. Fijn te weten dat Thom hetzij ter plaatse hetzij op afstand kan helpen bij vragen of computerproblemen.
Jaap uit Oegstgeest

Al vele jaren gidst Thom me door voor mij onbekende wegen van technisch Digiland. Altijd naar volle tevredenheid.
Vandaag heeft hij mijn oude laptop leegemaakt en de nieuwe ingericht. En alles werkt weer helemaal super! Dank Thom.
Agaath uit Leiden

Wij zochten een betrouwbaar iemand die ons snel, efficient en accuraat kon helpen. Thom kwam en overwon, het was een hele prettige ervaring die ik zeker een ieder kan aanbevelen. Hij is iemand die zijn zaak op orde heeft, hij is duidelijk en bedreven in zijn werk. Een grote pluim.
Geraldine uit Voorschoten

Thom heeft mij zeer uit de brand geholpen! Heb nu wifi, kan skypen en ben ook 8 meter snoer kwijt. Komt nog bij dat hij reuze sympathiek is,kortom ik beveel Thom van harte aan.
Els uit Voorschoten

Wij zijn heel tevreden; onze laptops zijn weer als nieuw.
Remco uit Voorschoten

Ben heel blij iemand als Thom te hebben die me altijd helpt bij al mijn (kleine en grote) computerproblemen. Heel vriendelijk,betrouwbaar en betaalbaar. Super!
Sandra uit Leiden

Top werk gedaan! Een echte aanrader!
Ron uit Oegstgeest

Vanochtend bleek helaas dat mijn laptop niet meer wilde opstarten. Om 11.09 uur een app naar Thom gestuurd. Om 11.16 uur al een reactie van Thom dat hij vandaag om 14.30 uur langs kon komen. Hij was er netjes op tijd en kon het probleem niet gelijk oplossen. Thom heeft mijn computer meegenomen en om 15.09 had ik al een app met daarin de oorzaak van het probleem en hoe dit opgelost kon worden. Thom heeft er een nieuwe SSD schijf ingezet en gelukkig nog wel alles van mijn oude schijf kunnen redden. Diezelfde avond kwam hij de laptop helemaal gerepareerd weer terugbrengen en gaf gelijk nog wat goede tips. Ben echt mega blij dat Thom mij zo super snel en goed heeft geholpen.
Jessica uit Leiderdorp

Prima werk geleverd met het instellen van een tweede router.
Olivier uit Hazerswoude Dorp

Geweldig geholpen! Snel, betrouwbaar en uitstekende service!
Jan uit Leiden

Onze laptop is weer super snel dankzij de goede en zeer snelle service van Thom. Dank je wel!
Theo uit Lisse

Bedankt voor de goede hulp en service. Mijn nieuwe PC werkt perfect!
Simon uit Den Haag

Goed, vriendelijk en snel geholpen! Een Upgrade naar een nieuwe SSD en mijn PC start in een paar seconden op. Snelheid is weer op en top! Uw Computer Helpdesk is een aanrader voor iedereen!
Steven uit Leiden

Thom van Uw Computer Helpdesk heeft mij uitstekend geholpen met het opschonen van de computer en aansluiten van een vaste internetverbinding.. Een vakkundig en aardig persoon die ik iedereen kan aanbevelen. Top!
Ton uit Leiden

Thom heeft mij al diverse keren snel en zeer professioneel “uit de brand ” geholpen. Fijn zo’n betrouwbare expert die op afstand een helpende hand biedt.
Roel uit Den Haag

Prima werk geleverd met het instellen van een tweede router.

Sander uit Rijpwetering

Maak direct een afspraak

Bel, SMS, WhatsApp naar (071) 3016870 of stuur een e-mail naar info@eenvoudpc.nl en maak direct een afspraak. Liever terug gebeld worden? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en ik bel u z.s.m. terug.

KvK. 28112716