(071) 3016870 even bellen?

Windows 11 installeren op uw PC

Bent u op zoek naar een nieuwe computer met Windows 11? Kijk dan in het overzicht van de kant en klare zelbouw PC’s. Toch liever kijken of uw bestaande laptop of computer voorzien kan worden van Windows 11? Lees dan hieronder verder hoe dat werkt.

Upgrade gratis naar Windows 11! Vanaf 5 oktober 2021 komen veel computers waarop nu Windows 10 geïnstalleerd staat in aanmerking voor de gratis upgrade naar Windows 11. Heeft u geen Windows 10, maar een oudere versie van Windows? Geen probleem, ook dan is het mogelijk om over te stappen naar de nieuwe versie Windows 11. Uw systeem moet dan wel voldoen aan minimale systeemvereisten voor Windows 11. Daarover leest u hieronder meer.

 

Systeemvereisten Windows 11

  • Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer cores op een compatibele 64-bits processor of systeem op een chip (SoC).
  • Geheugen: 4 gigabyte (GB) of meer.
  • Opslag: 64 gigabyte (GB) of meer.
  • Systeemfirmware/ BIOS: Geschikt voor UEFI Secure Boot.
  • TPM: Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0.
  • Grafische kaart: Compatibel met DirectX 12 of nieuwer met WDDM 2.0-stuurprogramma.
  • Beelscherm: High-definition (720p) beeldscherm dat groter is dan 9” diagonaal, 8 bits per kleurkanaal.

Eenvoudig controleren of uw laptop of desktop PC compatibel/ geschikt is voor Windows 10? Download en gebruik dan de PC Health Check App van Microsoft.

 

Hulp bij installatie en controle van de systeemvereisten

Besteedt u de installatie en controle van de compatibiliteit liever uit aan een professional? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vooraf kijken wij samen met u of uw apparaat geschikt is voor Windows 11. Vervolgens maken we een afspraak om uw computer opnieuw te laten installeren met Windows 11. Daarbij maken we eerst een back-up van uw instellingen en bestanden om ervoor te zorgen dat u na de installatie niets mist van uw oude computer. In overleg met u haalt u de computer op of leveren we de PC bij u thuis af en sluiten alles weer netjes aan. Daarna lopen we samen na of alles compleet is en kunt u zonder zorgen verder werken op een schone en vaak snellere PC met Windows 11. Meer weten? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken?

Telefoon: 071-3016870
E-mail: info@eenvoudpc.nl
Adres: Kom langs in onze winkel aan de Treubstraat 17 in Voorschoten