(071) 3016870 even bellen?

Verwijderen van virussen, spyware en adware

Een computer virus, malware, spyware of adware kunnen vervelend zijn. In sommige gevallen heeft u niet eens door dat uw computer of laptop besmet is. Zo zijn er trojan virussen die ongemerkt poorten op uw computer openzetten waardoor het eenvoudig wordt voor hackers om op uw computer in te breken. Er zijn uiteraard ook agressievere varianten, zoals het politie virus. Dit wordt ook wel gijzel software genoemd. Uw bestanden wordt versleuteld (encrypted) en u verliest de toegang totdat u een bedrag betaald aan de hacker. Zelfs na betaling is het nog maar de vraag of uw bestanden weer gedecodeerd (decrypted) worden.

Wanneer u vermoed of zeker weet dat u een virus op uw computer of laptop heeft kunt het beste een afspraak maken om deze te laten verwijderen en uw computer te laten opschonen. Ik loop uw computer volledig na, installeer schoonmaaksoftware en indien nodig een goede virusscanner en zorg dat u weer virus, spyware, malware en adware vrij bent. Bijkomend voordeel is dat uw computer daarna vaak ook een stuk sneller werkt.

 

Handig programma’s

Er is tegenwoordig veel fijne software op de markt om uw computer of laptop goed te beveiligen. Zo gebruik ik vaak de volgende programma’s:

  • Avast antivirus (gratis)
  • Kapskersky Internet Security (betaald)
  • cCleaner
  • MalwareBytes
  • ADWcleaner

Wilt u zeker weten dat alle vervuilende software goed wordt verwijderd en uw computer volledig wordt opgeschoond? Neem dan contact via de contactpagina.

Direct een afspraak maken?

Telefoon: 071-3016870
E-mail: info@eenvoudpc.nl
Adres: Kom langs in onze winkel aan de Treubstraat 17 in Voorschoten